Údržbář Profesionál.

“Zkušený údržbář s bohatými zkušenostmi hledá nové příležitosti v Zlínském kraji!”

Jsem 59letý profesionál, který nabízí své služby v oblasti údržby. S více než devíti lety zkušeností v řízení a mezinárodní dopravě jsem připraven přinést své dovednosti do vaší firmy. Absolvoval jsem střední školu a jsem hrdý na svou výbornou fyzickou kondici, která mi umožňuje zvládat náročné údržbářské práce.

Vlastním širokou škálu nářadí, která je nezbytná pro kvalitní údržbu a opravy. Jsem flexibilní a otevřený různým formám spolupráce, ať už se jedná o HPP, DPČ, ZPP, nebo dohodu. Můj možný nástup je od června, ale jsem ochoten se přizpůsobit vašim potřebám.

Vyrůstal jsem a žiji na chalupě, což mi poskytlo nejen praktické dovednosti, ale i hluboké porozumění pro práci, kterou dělám. Jsem hrdý na svou práci a přistupuji k ní s vážností a pečlivostí, což se odráží v kvalitě mé práce.

Pokud hledáte spolehlivého, zručného a zkušeného údržbáře, jsem přesně ten, koho potřebujete. Nabídněte mi příležitost a já vám ukážu, že jsem ten pravý člověk pro vaši firmu. Mám bohaté zkušenosti v různých oborech a vynikající manuální zručnost, které jsou zárukou spokojenosti.

Hledám práci údržbáře v lokalitách Valašské Meziříčí, Holešov, Hulín, Bystřice pod Hostýnem, Vsetín a přilehlém okolí. Jsem zvyklý pracovat samostatně i v týmu a vždy dbám na to, aby byla práce odvedena na nejvyšší úrovni.

Můj profesionální přístup a zodpovědnost jsou základem mé práce. Jsem pečlivý, důsledný a vždy dodržuji stanovené termíny. Moje práce je moje vášeň a věřím, že to ocení každý zaměstnavatel.

Neváhejte mě kontaktovat pro další informace nebo pro domluvení osobního setkání. Jsem připraven se s vámi setkat a probrat, jak mohu přispět k úspěchu vaší firmy. Děkuji za vaši pozornost a těším se na možnost spolupracovat.
Číslo inzerátu 143569

 

22.4.2024 | 14:25 | Prohlédnuto 24 ×

Poslat odpověď na tento inzerát

Z důvodu ochrany proti zneužití e-mailu inzerenta spammery, nezveřejňujeme automaticky e-mail.
Pro kontakt prosím využijte tento formulář, který pošle Vaši odpověď na adresu inzerenta.

Opište kód

Máte problém s čitelností textu?
Klikněte na tlačítko "Nový kód" a systém vygeneruje nový kód.

Vyplněním a odesláním formuláře bude vlastníkovi inzerátu odeslána tato zpráva na jeho e-mail. Vlastník inzerátu může a nemusí na tuto zprávu odpovědět. Formulář slouží pouze pro kontakt s inzerentem v kontextu s obsahem jeho inzerátu. Je zakázáno posílat zprávy, které nesouvisí s obsahem inzerátu a které může uživatel považovat za nevyžádané.