Hledáme kuchaře/-ku

Na pozici kuchaře či kuchařky upřednostňujeme uchazeče, kteří mají za sebou alespoň částečnou praxi z hromadného stravování (vaření ve školní jídelně, nemocnici, hospodě). Praxe je pro nás důležitější než výuční list v oboru, avšak kombinace praxe a výučního listu je samozřejmě ideální. Od pracovníka vyžadujeme ochotu přizpůsobit se zajetému systému práce a respektovat naše osvědčené receptury. Na směně je kuchař a pomocná síla v kuchyni, na výdej jídel ještě vypomáhá paní uklízečka.
Pracovní náplň:
Náplň práce při standardních dnech:
• příprava snídaně – připravuje pomazánky
• vaření oběda – každodenně připravuje polévku a hlavní jídlo vč.příloh
• příprava večeře – 3x za pobyt jednodušší jídlo (špagety, rizoto), 3x za turnus náročnější jídlo (např. palačinky, pizza, smažák)
• příprava svačin odpoledních (je-li pomazánka)
• vaří se česká kuchyně (hotovky) – strávníci jsou děti a jejich dospělý dozor
• výdej hlavních jídel
• vedoucí kuchař řídí pomocný personál kuchyně (rozděluje práce pomocným silám /PS/ a dohlíží na jejich plnění – hrubá příprava jídel, mytí nádobí, čistota v kuchyni a v jídelně apod.)
Profesní růst:
• kuchař/ka se může vypracovat na vedoucího kuchyně – skýtá možnost lepšího platového ohodnocení; zároveň více administrativy – vyplňování výdejek, skladová problematika, objednávka zboží
Co by předcházelo zahájení spolupráce?
Pokud se dostavíte do pražské kanceláře nebo přímo do rekreačního střediska, bude s vámi (po vzájemné dohodě) sjednán nástup.
Rekreační středisko Šlovice– nachází se ve středočeském kraji, cca 20 km od Rakovníka; kapacita areálu je 150 míst.

Máte-li zájem, odešlete nám životopis a fotografii na náš e-mail a my Vás budeme obratem kontaktovat s pozvánkou k osobnímu setkání. Budeme se těšit na spolupráci.
Cena: 39 000
Číslo inzerátu 142276

 

6.3.2024 | 14:39 | Prohlédnuto 59 ×

Poslat odpověď na tento inzerát

Z důvodu ochrany proti zneužití e-mailu inzerenta spammery, nezveřejňujeme automaticky e-mail.
Pro kontakt prosím využijte tento formulář, který pošle Vaši odpověď na adresu inzerenta.

Opište kód

Máte problém s čitelností textu?
Klikněte na tlačítko "Nový kód" a systém vygeneruje nový kód.

Vyplněním a odesláním formuláře bude vlastníkovi inzerátu odeslána tato zpráva na jeho e-mail. Vlastník inzerátu může a nemusí na tuto zprávu odpovědět. Formulář slouží pouze pro kontakt s inzerentem v kontextu s obsahem jeho inzerátu. Je zakázáno posílat zprávy, které nesouvisí s obsahem inzerátu a které může uživatel považovat za nevyžádané.